Smještaj

Valamar Family & Friends program

Popust DO 50%

Period: 08.11.2023.‐08.11.2024.

S Hrvatskom turističkom karticom, možete ostvariti popuste do 50% u našem smještaju duž jadranske obale putem Valamar Family & Friends programa.
Ovaj program je dostupan zaposlenicima kompanija koje koriste Hrvatsku turističku karticu i koje su uspostavile suradnju s Valamarom. Za prijavu svoje kompanije u Valamar Family & Friends program, molimo obratite se na vff@valamar.com.
Članovi programa smještaj mogu platiti s Hrvatskom turističkom karticom na POS uređajima Valamarovih recepcija u Hrvatskoj.

Svi ostali nositelji Hrvatske turističke kartice također mogu uživati u Valamarovim smještajnim objektima. Pripremili smo posebne jesenske ponude i pružamo vam popust od 10% na cijenu smještaja.*
*Za rezervaciju, molimo kontaktirajte Valamar rezervacijski centar telefonom ili putem e-maila te obavezno spomenite da koristite Hrvatsku turističku karticu kao sredstvo plaćanja. Popust će biti obračunat na recepciji pri plaćanju cijene smještaja. Popusti se ne zbrajaju.
Rezervacijski centar: +385 52 465 000 reservation@valamar.com

Registriraj se i ostvari još više popusta.

Registriraj se

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: